Saturday, October 22, 2022

Baka Prase napravio brutalan distrek na Mitrovića

Taman smo pomislili da se drama između Željka Mitrovića i Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase na neki način stišala, kada danas subota 22 oktobra 2022 godineBaka Prase je izbacio jedan od najbrutalniji distrekova kojeg je Balkan ali i šire ikad čuo i video. Ukoliko možete podneti toliki nivo psovanja i vređanja; distrek možete pogledati ovde, ukoliko ga ne skinu. I pored toga što se Željko Mitrović i televizija Pink bave nekim drugim stvarima; čisto sumnjam da će oni ostati ravnodušni i ignorisati celu stvar. Distrek; ako izuzmete njegovu brutalnost, je toliko rađen precizno i  savršeno da čak i svaka psovka nije slučajna i toliko se uklapa u celu stvar da se talenat za distrek ne može sakriti. Ni obadva distreka i plus jedna pesma koje izvodi samozvani Predsedn1k pod pokroviteljstvom Željka Mitrovića ne mogu se porediti sa ovom brutalnošću. Koliko je to sve (ne)kulturno, neprimereno i ispravno; nije na meni da sudim. Moje je samo da obavestim čitaoce svog bloga šta se dešava na YouTube sceni ali i moje pravo da podelim svoje mišljenje. Pretpostavljam da je ovaj distrek samo jedan od posledica i brutalnih odgovora za gašenje Baka Prase YouTube kanala, sve laži izgovorene u dokumentarcu Pink televizije i ono što se retko spominje; ogroman novac koji Baka Prasetu nije isplaćen. Nešto više o tome pročitajte u prethodnom postu. Pa da i od njega nastavimo. Posle objavljivanja takozvanog drugog dela dokumentarca; možete ga pogledati ovde; posvećenom drami između Bake Praseta, Anđele i NađeBaka Prase rizikuje i pravi lajv gde komentariše celu stvar; ne štedeći svoj rečnik. Nije ni trepnuo da mu zbog tog lajva može biti ugašen i taj YouTube kanal. Što za razliku od njegovi najbliži saradnika nije baš slučaj. Nekako, zadnjih dana su baš svi oprezni pri korišćenju materijala koji bi mogla televizija Pink iskoristiti za kršenje autorski prava.

( BAKA PRASE - MPQRC (Masnokosi Disstrack) Official Music Video )

I zbog toga se najviše čekalo da se snimi dokumentarac od strane Baka Praseta o Željku Mitroviću, kojeg su nazvali: „Heroj Naroda, Željko Mitrović“. I pored toga što je ovaj dokumentarac i nije baš dokumentarac već više brutalno ismejavanje dokumentarca na račun Željka Mitrovića i televizije Pink; sa dosta bipovanja u svakoj minuti; smešna brutalna konotacija nije ostala ne neprimećena; s obzirom da se u Jutarnjem programu televizije Pink; žalilo da Baka Prase i dalje radi po svom; dok svi čekaju da pravosuđe zatvori Baku Praseta. Ovaj smešni dokumentarac je izašao u javnost u nedelju 16 oktobra 2022 godine; iako je svetlost dana znao da ugleda i pre ali da onda bude povučen u momentu kad je imao čak skoro pola miliona pregleda; verovatno zbog korišćenja materijala sa televizije Pink ali isto tako što se zaista radilo na njemu da zaista bude što bolje odrađen. Ovo remek delo možete pogledati ovde. Cela ekipa Baka Praseta bi definitivno mogla da uđe u vode glume u narednom periodu jer primećuje se talenat i u tom segmentu. Da stvar bude još interesantnija i pored toga što se Baka Prase sve manje konzumira zadnjih dana na televiziji Pink, njegovo pojavljivanje u svetskim medijima je ispraćeno više kao dobra stvar nego kao nešto loše i pored teških naslova. Naravno, televizija Pink je to iskoristila da opravda vlastiti neuspeh; pre svega vlastitog dokumentarca o Baki Prasetu. I u celom tom cirkusu desila se prava drama sa Anđelom i Nađom. Njihov otac je objavio video gde je rekao da su devojke nestale!

Šta se to desilo sa Anđelom i Nađom?

U ponedeljak, 17 oktobra 2022 godine; na Anđela&Nađa YouTube kanalu; pogledajte ovde; objavljen je video; „NESTALE SU Andjela, Nadja, Marija i Tina!!!“ gde je njihov otac izneo pretpostavke da su devojke zajedno sa prijateljicom i majkom nestale; da su im svi telefoni isključeni i da se ne javljaju. Za one koji ne znaju, ova porodica živi u Francuskoj, ali na različitim lokacijama i gradovima gde su udaljeni i preko 1000 kilometara jedni od drugih.. Zbog toga kad je njihov otac hteo da prijavi nestanak devojčica policiji; rekao je da to ne može; da mora da sačeka 48h kako bi francuska  policija reagovala i kako bi se pokrenula potraga za njima. Za celu ovo stvar se zainteresovala i televizija Pink sa svojim kritikama na račun Baka Praseta da su neki gledaoci čak pomislili da Baka Prase ima nešto sa njihovim nestankom. Jednostavno neki stariji građani Srbije ne poznaju Baka Praseta pa misle da je kriminalac povezan sa mafijom. Što je apsurd.

( NESTALE SU Andjela, Nadja, Marija i Tina!!! )

Što se nekog mog mišljenja u tom momentu tiče, meni niti je njihov otac izgledao kao neki otac koji je ostao bez dece. Nije pustio ni suzu, mrtav hladan; tvrdio je da nije prank; niti je za mene bilo ikakve logike da sa njima nestane i Tina i Marija. Da su negde zajedno putovale automobilom, pomislio bih da su možda negde sletile sa puta; ali o takom nečemu nije bilo ni reči. Na sreću sutradan je sve demantovano. Izgleda da su u pitanju porodični problemi i da devojke ne žele više da žive sa ocem. S obzirom da su to privatne stvari, nebi ulazili dalje u sve to iako Internetom kruže video-a koja tvrde da je cela ta priča lažirana. Sve u svemu vreme će to pokazati. I pored svih ovih događaja; oglasila se i Kikina majka videom u kojem je objasnila da Baka Prase jeste naškodio Kikinom zdravlju ali da Baka Prase nema ništa sa njenom smrću i da nije kriv. Gospođa Nataša tvrdi da je na neki način iskorišćena za Pinkov dokumentarac i da je bila zgrožena prikazivanjem dela sahrane njene ćerke sa povorkom i belim sandukom. Posebno joj je bilo traumatično gledati to skoro svaki dan na Jutarnjem programu televizije Pink. Na šta je Baka Prase i ukazivao, tvrdeći da nisu normalni što to rade. Njenu izjavu možete pogledati ovde.

( Gospođa Nataša, Kikina majka, ogorčena na Pink televiziju )

Kao što je poznato Kikina majka je gostovala na televiziji Pink, i za vreme njenog gostovanja i pored toga što je rekla da ona sumnja da Kika nije izvršila samoubistvo; već da je ubijena. Celo vreme televizija Pink je to i pred njom ignorisala i nastavila sa svojim optužbama da je Kika izvršila samoubistvo i da je to uradila zbog Bake Praseta. Šta se stvarno desilo jeste misterija i majka je majka. Sve u svemu mislim da će se ova drama nastaviti; kao što mislim da Baka Prase iako je oštećen za veliki novac će vremenom pobediti Željku Mitrovića, u moralnom i svakom drugom smislu; i pored toga što previše vređa i psuje. Šta vi mislite o svemu ovome; možete pisati u komentaru.




  

 

 

 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment