Friday, April 24, 2015

Koju školu da upišem za programere?

Mislim da ne postoji ni jedan programer u Srbiji ali i šire da nije čuo za IT-Akademiju. Ona ima dugi niz godina reputaciju najbolje škole za programere. Postoje oni koji se neće složiti samnom, jer u Srbiji postoje i druge edukativne institucije koje nude svoje kurseve i po nižim cenama ali to nije ključna stvar. Najbolja škola za programere vam je IT-Akademija, ne samo u Srbiji, već u celom regionu. Malo koja država se može danas pohvaliti sa takvom kvalitetnom svetskom edukativnom institucijom. Oni su prevazišli moja očekivanja, pre svega u izuzetnoj organizovanosti, iskustvu, profesionalnosti koja se nije zadržala samo u okviru institucije, već se proširila i uklopila u najveće trendove svetskih kompanija.   


( IT-Akademija, Škola za profitabilnu IT karijeru )

Vi u toj školi ne učite samo specalizaciju za svetske diplome, nego iza vas stoji čitav centar za razvoj karijere. Vi za samo godinu dana učite ono što bi programer na fakultetu učio četiri godine. Nije bitno koliko vi imate godina. Vi ne morate da dolazite i iznajmljujete stan u Beogradu, vi ne morate uopšte da budete fizički prisutni, vi možete pratiti predavanja preko DLS –Distance Learning System-a i sav materijal za učenje vam je uvek dostupan. Ne postoji opcija da ste nešto propustili.   


Tempo učenja birate sami, ali tempo kucanja na tastaturi ne. Međutim stvari se ne završavaju samo na tome. Kad vas pravilno usmere u stručnost iz oblasti programiranja koju ste odabrali, kad vas nauče kako uopšte da komunicirate sa poslovnim svetom; IT-Akademija vam otvara vrata za koja ste mislili da će uvek biti zatvorena za vas. Ona je danas primer kakav školski sistem treba da bude u budućnosti, jer je na sebe prihvatila odgovornost da svakom polazniku bude pružena maksimalna podrška. 


( Manuel Radovanović, IT –Akademija )

Teško bi bilo izdvojiti nekog iz tima IT- Akademije, jednostavno svi predavači su vrhunski stručnjaci u svom poslu, ali su pre svega izuzetne kolege. Prijateljstva koja se stvaraju u IT- Akademiji vas motivišu da konstantno idete napred. Ovo su sertifikati za koje se u IT-Akademiji možete stručno usavršiti.


( Sertifikati za visoko plaćene poslove na IT-Akademiji )

Pogledajte prijem moje 2014/2015 generacije:


( IT-Akademija – svečani prijem generacije 2014/2015 )

Za detaljnije informacije i prijavu na mejling listu, kliknite na IT-Akademija.







No comments:

Post a Comment