DONACIJE

Poštovani posetioče bloga…

Svakodnevno se trudim da moj blog bude izvor korisnih i informativnih članaka i saveta za svoje čitaoce. Ali, za održavanje ovog bloga potrebno je uložiti mnogo vremena i napora. Da bih nastavio pružati što kvalitetniji sadržaj, trebam finansijsku pomoć. Zato se obraćam tebi, dragi čitaoče, s molbom da razmotriš mogućnost donacije.

Donacije mogu biti vitalni izvor prihoda za ovaj blog i omogućiti mi da se fokusiram na stvaranje sve boljeg sadržaja koji će biti koristan za vas. Ukoliko smatrate da su moji članci korisni i zanimljivi, te da biste mogli da me podržite u što boljem daljnjem radu, vaša donacija bi mi puno značila.

Svaka simbolična donacija koju primim ide izravno u održavanje bloga. To znači plaćanje hostinga, domena, računarske opreme, literature i svih drugih potrebnih usluga za koje ja već izdvajam velika novčana sredstva spram svojih mogućnosti. Uveravam vas da će svaka vaša donacija biti iskorišćena na najbolji mogući način.

Hteo bih napomenuti da se ovde ne radi o obaveznoj donaciji i da sam svestan da neki čitatelji bloga možda nemaju sredstava za doniranje. Bez obzira na to, svaka vaša podrška i čitanje mojih članaka mi puno znače i za to sam vam zahvalan.

Donacija je jednostavna, samo napišite vaše ime i prezime, koliku simboličnu sumu donirate i kliknite na jedno dugme od dva ponuđena dugmeta u zavisnosti na koji način želite da donirate. To će vas preusmeriti na sigurnu stranicu za plaćanje.   

Još jednom, hvala vam na vašem vremenu i razmatranju moje molbe za donaciju. Vaša podrška mi mnogo znači i doprinosi održavanju ovog bloga!


DONACIJA

EUR


"Velikodušnost je nešto što možemo svatko od nas dati, bilo kome, bilo kada." - Cheryl Saban