O AUTORU

Ja sam Manuel RadovanovićC# programer iz Beograda, imam poprilično godina i ne volim baš sve što vole mladi. Uglavnom imam svoje neko mišljenje o svemu, često je ono bazirano na ličnom iskustvu i sve što budem pisao na ovom svom personalnom blogu, budite sigurni da itekako imam i dovoljno znanja i stručnosti i kredibiliteta, i da zaista stojim iza svega što kažem.


( Manuel Radovanović )

S obzirom da sam već imao neka iskustva sa medijima i da sam se u skladu sa vremenom i datim okolnostima delimično bio poznat javnosti, neki ljudi me jednostavno poznaju kao popularnog beogradskog dj-a, neki me poznaju kao novinara, neko me čak pamti i kao astrologa.

Suština je da bez obzira čime sam se u životu bavio, ja čak od 1997 godine delim svoju inteligenciju i kreativnost sa računarima; i da skoro dve decenije, više nego što neke moje kolege programeri imaju godina; ja imam kompjuterskog iskustva. 

Na koje sve kompjuterske izazove sam nailazio, mogao bih napisati biblioteku knjiga. Ali sve mi je to u daljem učenju i tehnološkom progresu itekako značilo.

Postoji jedno zlatno pravilo za svakog programera.  


Programiranje se uči programiranjem!

Ja bi dodao "višegodišnjim"!

Međutim, ovaj blog i nije namenjen samo C# programerima, već je svako dobrodošao ko se bavi bilo kojom kompjuterskom delatnošću ili to namerava.      

Da ja znam da pišem za medije, znam čak i da prelamam časopis u QuarkXPress-u, znam da programiram u mnogim programskim jezicima, znam da koristim Photoshop,  znam da pravim animacije, znam da miksujem i remiksujem muziku, pa mislim prosto je neverovatno kako do sad nisam prestigao Bill Gates-a?

Mislim da je to diskutabilno!

Ali ono što nije, ja nisam ograničen, sa mnom možete da diskutujete o svemu. Što bi rekli ljudi, ja sam svetski čovek. Ali neki nivo kulture mora da postoji. Ukoliko želite da saznate neke stvari o meni, mislim da to nije moguće opisati u par rečenica. Najbolje čitajte redom moje tekstove, komentarišite, kontaktirajte me i slobodno me potražite na društvenim mrežama.( Manuel Radovanović, Certified Developer Microsoft Technologies )

Hvala što posećujete moj blog!