MANUEL PCGAMER

Manuel PCGamer je moj YouTube kanal namenjen svima koji vole igrice, pogledaj ovde. Naravno, ja imam i YouTube kanal namenjen svima koji vole programiranje, pogledaj ovde. Obadva ova kanala su veoma bitna i svaka vaša podršaka je dobro došla. Kanal za programiranje prikazuje i čuva code  upravo sa stranica ovog bloga u video formatu dok Manuel PCGamer je posvećen razonodi, povećanju i unapređenju pre svega moždani vijuga što je itekako bitno za koncentraciju, bolje pamćenje ali i poboljšanje i korišćenje engleskog jezika jer je Manuel PCGamer kanal na engleskom jeziku. Zato vas sve molim da se subskrajbujete na moje kanale, pogledate neki video, prokomentarišete i lajkujete one koji vam se sviđaju.

Ova stranica je isključivo posvećena Manuel PCGamer kanalu i igricama. Ukoliko učite ili želite da poboljšate vaš engleski jezik, Manuel PCGamer kanal je odlično mesto gde možete ostaviti neki komentar i na engleskom jeziku. Takođe, ukoliko volite, želite ili već igrate igrice, Manuel PCGamer kanal je odličan da se postepeno upoznate sa nekom od igrica koje ja igram, setujete vaš volan, džojstik ili  jednostavno da sami odlučite da i vi sebi kupite neku od istih i igrate.

Svi koji žele da kupe neku od igrica, preporučujem da to rade preko Steam-a, pre svega radi popusta ali i mnogo dodatnih stvari koji se nabavljaju preko Steam-a

Kao što ovaj blog ima svoju stranicu na Facebook-u, pogledaj ovde, tako i Manuel PCGamer kanal takođe ima svoju grupu na Facebook-u, pogledaj ovde. YouTube Gamers je Facebook grupa u kojoj i vi možete da postujete linkove vaših video-a, reklamirate se ili jednostavno da postujete slike koje ste izvukli iz igrica koje vi igrate.

Na Manuel PCGamer kanalu možete pogledati sledeće igrice:


ATS

American Truck Simulator
ATS Mods
Marry Christmas And Happy New Year 2017

Battlestations Midway

Battlestations Midway

Battlefield

Battlefield 4

Batman

Batman - Arkham City 

BS

Bus Simulator 16

CCD

City Car Driving

ETS


ETS2 Mods
Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2 - Facecam

Flashpoint Operation

Flashpoint Operation - Resistance 

FS

Farming Simulator 17

FSX

Microsoft Flight Simulator X

Hitman

Hitman - Absolution
 
NFS

Need for Speed - Hot Pursuit
Need for Speed - Most Wanted

TS

Train Simulator 2017